Sleufloze technieken

Horizontaal gestuurd boren

Horizontaal gestuurd boren is een van de aspecten waar Bos Grijpskerke B.V. zich in heeft gespecialiseerd.

Horizontaal gestuurd borenn

Techniek
Horizontaal gestuurd boren wordt bij Bos Grijpskerke B.V. uitgevoerd met een gestuurde boorinstallatie waardoor leidingen sleufloos kunnen worden aangelegd. Horizontaal gestuurd boren levert geen schade op aan de oppervlakte. Verhardingen en grasvelden blijven intact en het verkeer ondervindt weinig overlast.

Ook is het wellicht goed om te weten dat de boorsystemen van Bos Grijpskerke B.V. over het VCA** certificaat beschikt en in het bezit is van een certificaat van de stichting Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB) voor de processen S-A (kleine gestuurde boringen), S-B (grote gestuurde boringen) en S-F (pneumatisch buisdoorlaan). Kwaliteit en duurzaamheid staan, zoals u ziet, hoog bij ons in het vaandel.

Contact
Wanneer u of uw bedrijf interesse heeft in onze hulp bij het horizontaal gestuurd boren, neemt u contact op met 06-53793325 of met info@bosgrijpskerke.nl. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen of extra informatie.

Naast gestuurde boring, kan Bos Grijpskerke B.V. u ook van dienst zijn bij onder anderen raketpersing en grondzuigen. Hier hebben wij al veel ervaring mee.

Contact

Hondegemsweg 25
4364 RA Grijpskerke

Telefoon: 06-53793325

E-mail: info@bosgrijpskerke.nl

Wilt u informatie over 'Horizontaal gestuurd boren' ontvangen?